2008. április 14., hétfő

Kukoricás tonhalkrém

Hozzávalók:
1 db tonhal konzerv
1 fej vöröshagyma
1 db csemege kukorica konzerv
majonéz

bors
1-2 gerezd fokhagyma
csipet bazsalikom
csipet oregáno
Zöd köret:(paradicsom,saláta,uborka,paprika,olivabogyó)

Elkészítés:
A halat és a majonézt krémesre keverjük.Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát,kukoricát,és a fűszerekkel ízesítjük.
A kész tonhalkrémet pirítósra,vagy kétszersültre kenve a vegyes zöld saláta körettel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Sertésbélszín gombaszósszal

Hozzávalók (4 személyre): 2 kisebb sertésbélszín, só, bors, 5 dkg vaj; a gombaszószhoz: 25 dkg gomba, 2 hagyma, 5 dkg vaj, 1 dl tej...