2008. április 8., kedd

Naracsos csirkecomb

Hozzávalók:
4-5 db csirkecomb, füstölt húsos szalonna (bacon), 1 db narancs leve, 2 dl fehérbor

Csinos tűzálló tálba szalonna szeleteket fektetek, ráteszem a kissé megsózott csirkecombokat. A tetejükre is szalonna szeleteket teszek. Ráöntöm a fehérbort, és a narancs levét.
Alufóliával lefedve sütöm, míg a csirke megpuhul, majd az alufóliát levéve szép pirosra sütöm.
Krumplipürével, salátával tálalom. Különleges ízű, nagyon finom!

Nincsenek megjegyzések:

Sertésbélszín gombaszósszal

Hozzávalók (4 személyre): 2 kisebb sertésbélszín, só, bors, 5 dkg vaj; a gombaszószhoz: 25 dkg gomba, 2 hagyma, 5 dkg vaj, 1 dl tej...