2008. április 8., kedd

Naracsos csirkecomb

Hozzávalók:
4-5 db csirkecomb, füstölt húsos szalonna (bacon), 1 db narancs leve, 2 dl fehérbor

Csinos tűzálló tálba szalonna szeleteket fektetek, ráteszem a kissé megsózott csirkecombokat. A tetejükre is szalonna szeleteket teszek. Ráöntöm a fehérbort, és a narancs levét.
Alufóliával lefedve sütöm, míg a csirke megpuhul, majd az alufóliát levéve szép pirosra sütöm.
Krumplipürével, salátával tálalom. Különleges ízű, nagyon finom!

Nincsenek megjegyzések:

Mákos aprósütemény

Hozzávalók a tésztához:  30 dkg liszt, 20 dkg vaj, 10 dkg porcukor, 1 tojás sárgája, csipetnyi só; a töltelékhez:   20 dkg darált má...