2008. április 8., kedd

Naracsos csirkecomb

Hozzávalók:
4-5 db csirkecomb, füstölt húsos szalonna (bacon), 1 db narancs leve, 2 dl fehérbor

Csinos tűzálló tálba szalonna szeleteket fektetek, ráteszem a kissé megsózott csirkecombokat. A tetejükre is szalonna szeleteket teszek. Ráöntöm a fehérbort, és a narancs levét.
Alufóliával lefedve sütöm, míg a csirke megpuhul, majd az alufóliát levéve szép pirosra sütöm.
Krumplipürével, salátával tálalom. Különleges ízű, nagyon finom!

Nincsenek megjegyzések:

Sertésnyakkaraj barna mártással

Hozzávalók 4 személyre: 1,5  kg nyakkaraj, 1 nagyobb sárgarépa, 10 dkg zellergyökér, 1 hagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 petrezselyem gyökér...