2008. április 9., szerda

Sajtos-virslis kukoricasaláta.

Hozzávalók:
1 doboz kukoricakonzerv
2 dl tejföl
10 dkg kenhető sajtkrém
5-6 db virsli
15 dkg sajt (füstölt)
1 fej hagyma
A hagymát apróra vágom és belekeverem a tejfölbe a sajtkrémmel együtt. (Most éppen sonkás sajtkrémet használtam.) Hozzákeverem a karikára vágott virslit és a kis kockára vágott sajtot. Ha van füstölt sajt, még finomabb. Jól összekeverem és néhány órára a hűtőbe teszem.

Nincsenek megjegyzések:

Sertésnyakkaraj barna mártással

Hozzávalók 4 személyre: 1,5  kg nyakkaraj, 1 nagyobb sárgarépa, 10 dkg zellergyökér, 1 hagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 petrezselyem gyökér...