2008. április 9., szerda

Sajtos-virslis kukoricasaláta.

Hozzávalók:
1 doboz kukoricakonzerv
2 dl tejföl
10 dkg kenhető sajtkrém
5-6 db virsli
15 dkg sajt (füstölt)
1 fej hagyma
A hagymát apróra vágom és belekeverem a tejfölbe a sajtkrémmel együtt. (Most éppen sonkás sajtkrémet használtam.) Hozzákeverem a karikára vágott virslit és a kis kockára vágott sajtot. Ha van füstölt sajt, még finomabb. Jól összekeverem és néhány órára a hűtőbe teszem.

Nincsenek megjegyzések:

Pástétom lestyánnal és aszalt szilvával

Hozzávalók: 20 dkg sertés májkrém, 5 dkg vaj, pár szál friss lestyánlevél, 2-3 szem aszalt szilva (elhagyható), só, bors, friss baget...