2008. április 9., szerda

Sajtos-virslis kukoricasaláta.

Hozzávalók:
1 doboz kukoricakonzerv
2 dl tejföl
10 dkg kenhető sajtkrém
5-6 db virsli
15 dkg sajt (füstölt)
1 fej hagyma
A hagymát apróra vágom és belekeverem a tejfölbe a sajtkrémmel együtt. (Most éppen sonkás sajtkrémet használtam.) Hozzákeverem a karikára vágott virslit és a kis kockára vágott sajtot. Ha van füstölt sajt, még finomabb. Jól összekeverem és néhány órára a hűtőbe teszem.

Nincsenek megjegyzések:

Krémsajtos máktorta

Hozzávalók: a piskótához: 25 dkg darált mák, 5 tojás, 1 citrom reszelt héja, 1 evőkanál liszt, 20 dkg cukor, 1 tasak sütőpor; a kré...