2008. április 11., péntek

Velő pirítóssal


Hozzávalók:
2-3 db húslevesben főtt velőscsontkenyérszeletekÍzlés szerint: só, bors, pirospaprika

Elkészítés:
A marhahúsból, velőscsontokból és a zöldségekből szokásos módon húslevest főzünk. A kenyérszeleteket megpirítjuk. A forró velőscsontokból a velőt kiütjük, a megpirított kenyérszeletekre kenjük, és megsózzuk. Aki szereti pirospaprikát és borsot is hinthet rá. (Csak nagyon forrón szabad fogyasztani! Fogyókúrásoknak nem ajánlott!)

Nincsenek megjegyzések:

Lazac kaporszósszal

Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg lazacfilé, 2 cikk fokhagyma, só, bors, kb. 1 evőkanál vaj, citromlé; a kaporszószhoz: 1 csokor fris...