2008. június 25., szerda

Meggyes pite




Hozzávalók:
25 dkg margarin, 5 tojás, 25 dkg cukor, 1 csomag sütőpor, 25 dkg liszt. Kimagozott, lecsepegtett meggy, cukor.
Elkészítése:
A vajat, tojássárgákat, cukrot habosra keverjük. Hozzátesszük a sütőport, lisztet és a tojáshabot. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük, tetejét teleszórjuk a meggyel, erre egy kis cukrot hintünk és megsütjük.

2 megjegyzés:

Konyhatündér írta...

Szia!

Küldtem neked üveggolyókat! A blogomon megnézheted őket!

Üdv:Konyhatündér

Jutka írta...

Köszi szépen, kedves vagy :)

Sertésnyakkaraj barna mártással

Hozzávalók 4 személyre: 1,5  kg nyakkaraj, 1 nagyobb sárgarépa, 10 dkg zellergyökér, 1 hagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 petrezselyem gyökér...