2009. április 23., csütörtök

Csípős csirkeszárnyak

Hozzávalók:
12 csirkeszárny
fokhagymás chiliszósz (vagy chiliszósz + zúzott fokhagyma)

bors
egy kanál méz
fél
citrom leve
olívaolaj
Elkészítés: A csirkeszárnyak végét levágod, a szárnyakat az ízületnél két részre vágod. A besózott szárnyakat kis olajjal beteszed egy tepsibe, és puhára sütöd. Közben keverd össze az összes többi hozzávalót, és a sült szárnydarabokat keverd el a szósszal, majd az egész mehet vissza a tepsibe, amíg szép ropogósra sül. Szabadtéren, parázson grillezve még ropogósabb lesz!

1 megjegyzés:

kacsacj írta...

Megint rosszkor neztem meg a blogodat, es most folyiki a szemem az ehsegtol:((

Pástétom lestyánnal és aszalt szilvával

Hozzávalók: 20 dkg sertés májkrém, 5 dkg vaj, pár szál friss lestyánlevél, 2-3 szem aszalt szilva (elhagyható), só, bors, friss baget...