2009. november 28., szombat

Tejszínes ananászos csirkemell


Hozzávalók:
50 dkg csirkemell apróra vágva
2 doboz darabolt ananász konzerv
1 fej vörös hagyma
5 dl főzőtejszín
1 teáskanál fehér bors
1 dl olaj
ételízesítő
kb. 5 dkg sajt

Olajon a hagymát megpirítjuk. Beleforgatjuk a csirkemellet, kis pirulás után az ananászt. Mikor átfő, beleöntjük a főzőtejszínt. Beborsozzuk és megszórjuk ételízesítővel.
Egy jénai tálba átöntjük, majd megszórjuk reszelt sajttal és a sütőbe a sajtot ráolvasztjuk.

Rizzsel tálaljuk :-)

Nincsenek megjegyzések:

Pástétom lestyánnal és aszalt szilvával

Hozzávalók: 20 dkg sertés májkrém, 5 dkg vaj, pár szál friss lestyánlevél, 2-3 szem aszalt szilva (elhagyható), só, bors, friss baget...