2010. január 3., vasárnap

Csőben sült bolognai penne


Hozzávalók:
50 dkg penne tészta, 2 evőkanál olívaolaj, 1 hagyma, 50 dkg darált hús, 1 tasak KNORR Bolognai spagetti Rafinéria, 1 pohár tejföl, 4 tojás, 10 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük. Közben az olajon megfonnyasztott hagymához adjuk a húst, megpirítjuk.
Ezután 2,5 dl hideg vizet adunk hozzá, elkeverjük benne a KNORR Bolognai spagetti Rafinériát, kevergetve felforraljuk. Kb. 5 perc alatt, kis lángon készre főzzük, hozzákeverjük a lecsepegtetett főtt tésztát. Kivajazott jénaiba simítjuk, és felöntjük a tejfölös-tojásos-sajtos keverékkel, forró sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.

1 megjegyzés:

Gabriella írta...

A tészta ételek nálam mindig bejönnek.

Boldog Újévet Kívánok neked.

Pástétom lestyánnal és aszalt szilvával

Hozzávalók: 20 dkg sertés májkrém, 5 dkg vaj, pár szál friss lestyánlevél, 2-3 szem aszalt szilva (elhagyható), só, bors, friss baget...