2010. január 9., szombat

Tonhalas pástétom


1 konzerv tonhal
3 főtt tojás
2 szál közepes csemege uborka
1 kisebb hagyma
3/4 nagy dobozos tejföl
1 ek majonéz vagy mustár

A tonhalat egy tálba öntjük,a tojásokat lereszeljük, minden egyéb hozzávalót apróra vágva hozzáadjuk.
Elkeverjük a tejföllel és (tetszés szerint) a majonézzel vagy mustárral ízesítjük.

1 megjegyzés:

Karesz írta...

Szia Jutka!
Azt gondolom, hogy ez a hal lassan meg fog romlani! :-D
Éhes vagyok!!!!!

Sertésbélszín gombaszósszal

Hozzávalók (4 személyre): 2 kisebb sertésbélszín, só, bors, 5 dkg vaj; a gombaszószhoz: 25 dkg gomba, 2 hagyma, 5 dkg vaj, 1 dl tej...