2010. március 25., csütörtök

Csirkemell tésztával csőben sütve


Hozzávalók:
3 darab csirkemell
5 dkg trappista sajt
10 dkg füstölt sajt
2-3 dl főzőtejszín vagy tejföl
1 hagyma

fehér bors
csirke fűszerkeverék
2 gerezd fokhagyma
olaj


Elkészítése:
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, a hagymát kevés olajon megdinszteljük, beletesszük a csirkemellet és a fokhagymát, kissé megpirítjuk, fűszerezzük majd hozzáadjuk a tejszínt.
A tésztát kifőzzük, leszűrjük és a csirkemell raguhoz kavarjuk. Egy tűzálló tálba belerakjuk, megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt megpirul.

2 megjegyzés:

Bianka írta...

Huh ez finom :)

Gabi írta...

Díj vár nálam! :)

Sertésbélszín gombaszósszal

Hozzávalók (4 személyre): 2 kisebb sertésbélszín, só, bors, 5 dkg vaj; a gombaszószhoz: 25 dkg gomba, 2 hagyma, 5 dkg vaj, 1 dl tej...