2010. május 13., csütörtök

Tepsis gombás pulykaszeletek


Hozzávalók:

1 tasak KNORR Tepsis gombás pulykaszeletek Rafinéria, 10 dkg reszelt sajt, 1 dl főzőtejszín, 20 dkg friss vagy lecsepegtetett konzerv champion gomba, 1,5 dl víz, 40 dkg pulyka vagy csirkemell

Elkészítése: A húst vágjuk kis szeletekre és kevés olajon elősütjük. A megtisztított gombát cikkekre vágjuk és egy jénai tálba lerakjuk . A tasak tartalmát keverjük el a főzőtejszín és a víz keverékével. A kész mártást öntsük a tálba, szórjuk meg ízlés szerint reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb. 20-30 percig készre sütjük.
Rizs illik hozzá.

1 megjegyzés:

Bianka írta...

Nagyon szeretem :)

Sertésnyakkaraj barna mártással

Hozzávalók 4 személyre: 1,5  kg nyakkaraj, 1 nagyobb sárgarépa, 10 dkg zellergyökér, 1 hagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 petrezselyem gyökér...