2010. június 9., szerda

Kukoricás csirkepaprikás recept

Hozzávalók:
3 db egész csirkecomb , olaj , hagyma , só , ételízesítő , pirospaprika , liszt, tejföl, 1 doboz kukorica konzerv, petrezselyemzöld

Elkészítése:
A hagymát kockára vágjuk, megpirítjuk olajban. Ha megpirult pirospaprikát belerakjuk. Majd beletesszük a csirkecombokat, sózzuk, ízesítjük és megfőzzük. Ha megfőtt, akkor habarást készítünk, beletesszük a lecsepegtetett kukoricát, belefőzzük. Megszórjuk petrezselyemzölddel, tálaljuk forrón, nokedlivel, tésztával rizzsel vagy krumplival.

2 megjegyzés:

iri írta...

Jol nez ki!

Bianka írta...

Nagyon ötletes, ki fogom próbálni

Sertésbélszín gombaszósszal

Hozzávalók (4 személyre): 2 kisebb sertésbélszín, só, bors, 5 dkg vaj; a gombaszószhoz: 25 dkg gomba, 2 hagyma, 5 dkg vaj, 1 dl tej...