2010. június 9., szerda

Kukoricás csirkepaprikás recept

Hozzávalók:
3 db egész csirkecomb , olaj , hagyma , só , ételízesítő , pirospaprika , liszt, tejföl, 1 doboz kukorica konzerv, petrezselyemzöld

Elkészítése:
A hagymát kockára vágjuk, megpirítjuk olajban. Ha megpirult pirospaprikát belerakjuk. Majd beletesszük a csirkecombokat, sózzuk, ízesítjük és megfőzzük. Ha megfőtt, akkor habarást készítünk, beletesszük a lecsepegtetett kukoricát, belefőzzük. Megszórjuk petrezselyemzölddel, tálaljuk forrón, nokedlivel, tésztával rizzsel vagy krumplival.

2 megjegyzés:

iri írta...

Jol nez ki!

Bianka írta...

Nagyon ötletes, ki fogom próbálni

Sertésnyakkaraj barna mártással

Hozzávalók 4 személyre: 1,5  kg nyakkaraj, 1 nagyobb sárgarépa, 10 dkg zellergyökér, 1 hagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 petrezselyem gyökér...