2010. szeptember 23., csütörtök

Parajdi Töltöttkáposzta Fesztivál


Örömmel tudatom, hogy szeptember 25-én azaz szombaton az Erdélyi Konyha csapata Parajdon, a Nemzetközi Töltöttkáposzta Fesztiválon főz.
Mit is főzünk? 
Alíz féle böjtös káposztát, íme egy kis ízelítő :)

Szóval fiúk/lányok, ha Parajd környékén jártok szombaton a délutáni órákban, ki ne hagyjátok!

5 megjegyzés:

Bianka írta...

Hű milyen finom lehet :), de kár, hogy olyan messze vagytok :(

Ami írta...

Óóóó, valóban kár, hogy ilyen messze vagytok :(... Szívesen ott lennék Veletek! :)

szindi írta...

Nézz be hozzám,vár rád egy díj!:))

Mónika írta...

Isteni volt!!!
Már most sajnálom, hogy csak ennyi ideig találkoztunk, de az élmény volt számunkra!
:)))

jaj, úgy sajnálom hogy a nyakamba lógott a fényképező és nem kattintgattam, hanem a számat jártattam!(de remélem nem feleslegesen)

puszillak,
Móni

Edó írta...

Jutka,díjat kaptál tőlem,nézz át,puszi:)

Sertésbélszín gombaszósszal

Hozzávalók (4 személyre): 2 kisebb sertésbélszín, só, bors, 5 dkg vaj; a gombaszószhoz: 25 dkg gomba, 2 hagyma, 5 dkg vaj, 1 dl tej...