2011. június 16., csütörtök

Sajtkrémes-paradicsomos bagett

 Nagyon finom vendégváró falatok!
Hozzávalók:
  • 1 bagett
  • 1 kisdoboz sajtkrém(nekem gombás volt)
  • 10 dkg reszelt sajt
  • só, bors
  • bazsalikom
  • petrezselyemzöld
  • 1-2 cikk fokhagyma
  • paradicsom
Elkészítése:
A reszelt sajtot belekavarjuk a sajtkrémbe, sózzuk, borsozzuk, majd belekavarjuk az apróra vágott zölfűszereket és a zúzott fokhagymát. A bagettet srégen felszeleteljük, megkenjük a sajtkrémmel és paradicsomszeleteket rakunk rá, majd forró sütőbe kb. 15-20 percig sütjük. 

8 megjegyzés:

Kati írta...

Akkor én is megyek vendégnek.:)

Mrita írta...

Én is csatlakozom a vendégsereghez, mert istenien finom.

Éva írta...

Jó is lenne most 1-2 szelet,szívesen vendégeskednék.:-))

Ottis írta...

Guszta nagyon, kaphatok legalább 5 szeletkével :)?

Jutka írta...

Ami késik nem múlik, szívesen látlak!
Otti:megjött ám az étvágyad :D

4Gyerek írta...

Ottis nem hagyott, így kénytelen leszek készíteni. És kössz a tippet a gombás kencével, hamarosan bevetem.

Bianka írta...

El fogunk férni :)

Jutka írta...

A tömbház mögé megterítünk :)))

Sertésbélszín gombaszósszal

Hozzávalók (4 személyre): 2 kisebb sertésbélszín, só, bors, 5 dkg vaj; a gombaszószhoz: 25 dkg gomba, 2 hagyma, 5 dkg vaj, 1 dl tej...