2011. szeptember 15., csütörtök

Csirkemell zöldségekkel lerakva


Hozzávalók:
1 nagy csirkemell, 2-3 vastag húsú színes paprika, 3 vöröshagyma, 2 sárgarépa, 3 gerezd, fokhagyma, 1 dl tejföl, 1 kanál liszt, petrezselyemzöld, só, bors 

Elkészítése:
      A húst vékony szeletekre vágjuk, majd felcsíkozzuk, befűszerezzük, a zöldségeket felaprítjuk,  majd egy lábasba lerakjuk rétegezve. Ráöntünk annyi vizet amennyi ellepi és lassú tűzön puhára főzzük. Mikor megfőtt a tejfölt elkavarjuk a lisztel és besűrítjük a ragút. Picit összeforraljuk és tésztával, nokedlivel vagy rizzsel tálaljuk.

4 megjegyzés:

judit60 írta...

Nagyon guszta.

Reka írta...

Imadom ezt a kombinaciot!!!!

4Gyerek írta...

jujj, de klasszul néz ki.

Petra írta...

Nagyon jól hangzik, és a látvány is guszta. :)))

Pástétom lestyánnal és aszalt szilvával

Hozzávalók: 20 dkg sertés májkrém, 5 dkg vaj, pár szál friss lestyánlevél, 2-3 szem aszalt szilva (elhagyható), só, bors, friss baget...