2012. június 10., vasárnap

Mozarellás - paradicsomos csirkemell



Hozzávalók:
4 csirkemellfilé, 2-3 paradicsom, 20 dkg mozarella sajt, 3 gerezd fokhagyma, friss bazsalikom, 6 evőkanál olaj, só, bors, fogvájó.
Elkészítése:
A paradicsomokat megmossuk. A mozarellát alaposan lecsöpögtetjük, majd szeletekre vágjuk. A csirkemellfilét keresztben félbevágjuk, sóval borssal mindkét oldalát megszórjuk, megtöltjük a sajttal, megszórjuk az apróra vágott fokhagyma és bazsalikommal, majd a fogvájóval megtűzzük. Az olajat felforrósítjuk és a hússzeleteket mindkét oldalán hirtelen átsütjük. Tűzálló tálba helyezzük , ráöntjük a pecsenyeolajat, megrakjuk paradicsomszeletekkel majd forró sütőbe toljuk. Kb. 20 percig sütjük, amíg a paradicsom kissé átsül.

1 megjegyzés:

Barbi írta...

Ismerem ezt a finom ételt, de sosem készítettem, pedig ez egy igazán könnyű nyári főfogás! Nagyon tetszik!! :))

Sertésnyakkaraj barna mártással

Hozzávalók 4 személyre: 1,5  kg nyakkaraj, 1 nagyobb sárgarépa, 10 dkg zellergyökér, 1 hagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 petrezselyem gyökér...