2016. március 18., péntek

Sonkás-ananászos meleg szendvics


Hozzávalók 4 személyre:
8 szelet toastkenyér, sonka, 20 dkg mozzarella, vaj, bazsalikom vagy petrezselyemzöld, bors.
Elkészítése:
A kenyérszeleteket megpirítjuk, megkenjük vékonyan vajjal, megszórjuk darált borssal, ráhelyezünk egy-egy szelet sonkát, majd ananász karikával és a felszeletelt sajttal megrakjuk, közepesen forró sütőben kissé megpirítjuk, amíg a sajt ráolvad. Apróra vágott friss zöldfűszerrel megszórva forrón tálaljuk.
ErdélyiKonyha 2016. HK.

Nincsenek megjegyzések:

Vörösboros gombapörkölt

Hozzávalók 4 személyre: 40-50 dkg gomba, 10 dkg császárszalonna, 2-3 hagyma, 1 dl vörösbor, só, bors, pirospaprika, petrezselyemzöld....