2010. június 9., szerda

Kapros túrókrém recept


Hozzávalók:
25 dkg tehéntúró
5 dkg vaj
1 dl tejföl
1 csokor kapor
1 csokor metélőhagyma

Elkészítése:
A túrót egy villa segítségével összetörjük, majd egy tálba tesszük, hozzáadjuk a vajat, a tejfölt, a metélőhagymát és a kaprot. Az egészet összekeverjük, majd sóval ízesítjük. A hűtőbe tesszük, és állni hagyjuk kb. 1 órát, majd a paprikákat (zöldségeket) megtöltjük.

1 megjegyzés:

fsandor írta...

Ajjaj, ennek a tálnak nagyon nekimennék. :)

Pástétom lestyánnal és aszalt szilvával

Hozzávalók: 20 dkg sertés májkrém, 5 dkg vaj, pár szál friss lestyánlevél, 2-3 szem aszalt szilva (elhagyható), só, bors, friss baget...