2010. augusztus 18., szerda

Fordított rántott hús

Hozzávalók: 
csirke-vagy pulykamell, zsemlemorzsa, tojás, só.
Elkészítése:
A hússzeleteket megsózom és lassan ütögetve annyi zsemlemorzsát klopfolok bele, amennyit csak felvesz. Ezt úgy csinálom, hogy a deszkára folpack fóliát teszek, erre zsemlemorzsát szórok, majd rá a hússzeletet, megint zsemlemorzsát, majd újabb fóliát és azon keresztül klopfolom. Így kevesebb zsemlemorzsa szóródik, szét a pulton. A tojásokat felverem, sózom, beleforgatom a morzsás szeleteket és a rántott húshoz hasonlóan megsütöm.

1 megjegyzés:

Sertésnyakkaraj barna mártással

Hozzávalók 4 személyre: 1,5  kg nyakkaraj, 1 nagyobb sárgarépa, 10 dkg zellergyökér, 1 hagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 petrezselyem gyökér...