2009. január 4., vasárnap

Csirkecomb tejföles-fokhagymás szószban


A csirkecombot befűszereztem,tüzálló tálba raktam, a tejfölet elkavartam fokhagymával és réöntöttem a combokra, majd a lerbe kb. fél óráig lefödve, majd a födőt levéve megsütöttem. Nagyon egyszerű, hamar elkészül.

2 megjegyzés:

k írta...

OOO en ugy vartam egesz unnep alatt valami disznosagot:)
Segitek: kocsonya, disznofosajt, odalas, kolbasz...
Csak megsugom, olyan kolbaszt toltottunk edesapammal, heeej!

Jutka írta...

Az már megvolt azelőtt..és már semmi disznóságot nem kívéntam, kocsonya az karácsonykor volt:)

Sertésnyakkaraj barna mártással

Hozzávalók 4 személyre: 1,5  kg nyakkaraj, 1 nagyobb sárgarépa, 10 dkg zellergyökér, 1 hagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 petrezselyem gyökér...