2009. január 4., vasárnap

Csirkecomb tejföles-fokhagymás szószban


A csirkecombot befűszereztem,tüzálló tálba raktam, a tejfölet elkavartam fokhagymával és réöntöttem a combokra, majd a lerbe kb. fél óráig lefödve, majd a födőt levéve megsütöttem. Nagyon egyszerű, hamar elkészül.

2 megjegyzés:

k írta...

OOO en ugy vartam egesz unnep alatt valami disznosagot:)
Segitek: kocsonya, disznofosajt, odalas, kolbasz...
Csak megsugom, olyan kolbaszt toltottunk edesapammal, heeej!

Jutka írta...

Az már megvolt azelőtt..és már semmi disznóságot nem kívéntam, kocsonya az karácsonykor volt:)

Sertésbélszín gombaszósszal

Hozzávalók (4 személyre): 2 kisebb sertésbélszín, só, bors, 5 dkg vaj; a gombaszószhoz: 25 dkg gomba, 2 hagyma, 5 dkg vaj, 1 dl tej...