2009. január 4., vasárnap

Csirkecomb tejföles-fokhagymás szószban


A csirkecombot befűszereztem,tüzálló tálba raktam, a tejfölet elkavartam fokhagymával és réöntöttem a combokra, majd a lerbe kb. fél óráig lefödve, majd a födőt levéve megsütöttem. Nagyon egyszerű, hamar elkészül.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

OOO en ugy vartam egesz unnep alatt valami disznosagot:)
Segitek: kocsonya, disznofosajt, odalas, kolbasz...
Csak megsugom, olyan kolbaszt toltottunk edesapammal, heeej!

Jutka írta...

Az már megvolt azelőtt..és már semmi disznóságot nem kívéntam, kocsonya az karácsonykor volt:)

Zöldséges csirkefasírt káposztás nokedlivel

Hozzávalók a fasírthoz:  60 dkg csirkehús, 2 tojás, 1 zsömle, 1 hagyma, 2-3 cikk fokhagyma, 1 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, só, bor...