2010. március 4., csütörtök

Saláta kapros-joghurtos öntettel


Hozzávalók:
2 evőkanál olaj 1 kevés delikát,1 paradicsom,kb ugyanannyi uborka,1 fej jégsaláta, 1 paprika, 1/2 natúr joghurt, kevés foghagymakrém kiskanál szárított kapor 1 evőkanál majonéz.
Nagyon szeretem a Knorr joghurtos fűszerkeveréket, azt csak a leírt módon a joghurttal összekavarom és mehet a salátára.

Elkészítés:
A joghurtot a kaprot a foghagymakrémet és a majonézt összekeverjük,a zöldségeket apróra vágjuk és az egészet le öntjük az öntettel. Bármilyen sült húshoz nagyon finom.
Jó étvágyat hozzá.

1 megjegyzés:

Anyucika írta...

Én is gyakran csinálok magamnak ilyen salátákat .Nagyon imádom.Jók ezek a Knorr salátaöntetek.

Pástétom lestyánnal és aszalt szilvával

Hozzávalók: 20 dkg sertés májkrém, 5 dkg vaj, pár szál friss lestyánlevél, 2-3 szem aszalt szilva (elhagyható), só, bors, friss baget...