2010. október 12., kedd

Csirkemell zöldségekkel lerakva


Hozzávalók:
  • 1 nagy csirkemell,
  • 2-3 vastag húsú színes paprika,
  • 3 vöröshagyma,
  • 2 sárgarépa
  • 3 gerezd fokhagyma,
  • 1 dl tejföl, 1 kanál liszt
  • petrezselyemzöld
  • só, bors 
Elkészítése:
      A húst vékony szeletekre vágjuk, befűszerezzük, a zöldségeket felaprítjuk,  majd egy lábasba lerakjuk rétegezve. Ráöntünk annyi vizet amennyi ellepi és lassú tűzön puhára főzzük. Mikor megfőtt a tejfölt elkavarjuk a lisztel és ráöntjük a ragúra. Picit összeforraljuk és tésztával, vagy rizzsel tálaljuk.

4 megjegyzés:

Ami írta...

Ez nagyon finom lehet :)

Dia írta...

Biztos nagyon jó a hozzávalók alapján!

Bianka írta...

Igazán finom lehet

családi tűzhely írta...

Nagyon tetszik, ki fogom próbálni.

Pástétom lestyánnal és aszalt szilvával

Hozzávalók: 20 dkg sertés májkrém, 5 dkg vaj, pár szál friss lestyánlevél, 2-3 szem aszalt szilva (elhagyható), só, bors, friss baget...