2014. március 23., vasárnap

Gombás-cukkinis omlett


Hozzávalók:
10-15 dkg csiperkegomba, 5 dkg füstölt sonka, 1 sárgarépa, 1 kisebb cukkini vagy tök, 4 tojás, 2 evőkanál tej, só, bors, vaj.
Elkészítése:
A gomba héját lehúzzuk, megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. A cukkinit, a sárgarépát és a sonkát csíkokra vágjuk, majd kevés vajon megpirítjuk a gombával együtt. A tojást a tejjel, sóval és borssal felverjük. Forró vajon megsütjük. A tölteléket ráhalmozzuk, rövid ideig lefödjük, tányérra csúsztatjuk, és összehajtjuk. 

Nincsenek megjegyzések:

Lazac kaporszósszal

Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg lazacfilé, 2 cikk fokhagyma, só, bors, kb. 1 evőkanál vaj, citromlé; a kaporszószhoz: 1 csokor fris...