2008. július 26., szombat

Lecsós szelet


Hozzávalók: 50-60 dkg sertés vagy marhahús,/ karaj / 1 üveg házilag elrakott lecsó én most friss zöldségekből csináltam, kevés olaj liszt só bors.
Elkészítése: A húsokat felszeleteljük, jól kiklopfoljuk! Sózzuk, borsozzuk! Lisztbe megforgatjuk és egy kevés olajban hirtelen megsütjük, felöntjük annyi vizzel hogy épp hogy ellepje, és 45-50 percig fedő alatt puhára pároljuk! Végül hozzá öntjük az üveg lecsót, és még 10 percig rotyogtatjuk! Köretnek: Párolt rizst, vagy tarhonyát ajánlok.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Van egy meglepetésünk számodra, látogass el az oldalunkra....:-)

Almás-diós linzer

Hozzávalók a tésztához: 30 dkg liszt, 20 dkg zsírszegény vaj, 5 dkg porcukor, 2 tojás sárgája, fél tasak sütőpor, csipet só, kevés c...