2009. szeptember 20., vasárnap
Tárkonyos csirkeraguleves recept
30 dkg csirkemell , lehet aprólék is, leveszöldség, kevés olaj, 20 dkg gomba,1 evőkanál liszt, 0,5 dl tejföl/kefir, 1 csokor petrezselyem, 1 evőkanál friss tárkonylevél, citromlé, só.
Elkészítés:
A csirkemellet vagy csirkét aprózzuk, répát és zöldséget felkockázzuk, az olajon megpirítjuk, vízzel felengedjük, sózzuk, fűszerezzük. Hozzáadjuk a szeletelt gombát és a borsót. Készre főzzük, tálalás előtt a liszttel, tejföllel behabarjuk, petrezselyemmel, friss tárkonylevéllel megszórjuk, citromlével utóízesítjük.
Lehet belefőzni galuskát is.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése