Töltött tojás, kukoricás gomba, Stefánia szelet
Hozzávalók:
1 db. füstölt csülök, leveles vajas tészta (gyorsfagyasztott is jó), tormakrém, 1 tojás a kenéshez, babérlevél, szemes bors.
Elkészítése:Előző nap a jól megmosott csülköt hideg vízben feltesszük főni. Mellédobhatunk 3-4 fej fokhagymát, egész borsot, babérlevelet. 2 óra alatt puhára főzzük, majd a tűzről levéve kicsontozzuk és hagyjuk kihűlni. A kiengedett tésztát félujjnyi vastagra nyújtjuk, megkenjük a torma krémmel, a közepére halmozzuk a húst. Jó szorosan ráhajtjuk a tésztát. A tetejét megkenjük tojássárgával, villával megszurkáljuk és kb. 30 perc alatt szép pirosra sütjük.
6 megjegyzés:
Na ettől kész vagyok,ez valami fenséges lehet:)
Hű eszméletlen jó
Nagyon mutatós!
Nagyon finom, megéri kipróbálni :)
Atyám,micsoda finomság!
Tetszik nagyon!
Pompás recept a (lassan) közelgő húsvétra! :)
Megjegyzés küldése