2017. szeptember 20., szerda

Pástétom lestyánnal és aszalt szilvával



Hozzávalók:
20 dkg sertés májkrém, 5 dkg vaj, pár szál friss lestyánlevél, 2-3 szem aszalt szilva (elhagyható), só, bors, friss bagett vagy házi kenyér.
Elkészítése:
A májkrémet a puha vajjal jól elkavarjuk, sóval, borssal fűszerezzük. A friss lestyánt és az aszalt szilvát apróra vágjuk, majd a májkrémhez kavarjuk. Pirított bagettel, vagy friss házi kenyérrel kiváló vendégváró szendvicseket készíthetünk.
EK. 2017/7.

1 megjegyzés:

Katalin írta...

De finom, különleges ízesítésű pástétomot készítettél :-) Nagyon guszta!

Szilvakrémleves

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg magvaváló szilva, 1 citrom, 10-12 dkg cukor, 1 dl félédes fehérbor, fahéj, pici só, 2 dl tejszín, 2 ev...