Hozzávalók:
2 tojás, 15 dkg natúr joghurt, 10 dkg tejföl, 15 dkg liszt,
1 teáskanál sütőpor, ½ teáskanálnyi só, bors, kb. 15 cm-nyi póréhagyma, 2 cikk
zúzott fokhagyma vagy fokhagymapor, 20 dkg reszelt sajt, 3-4 cérnakolbász vagy
virsli.
Elkészítése:
A tojásokat elkavarjuk a joghurttal és a tejföllel,
sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát vagy fokhagymaport.
Belekavarjuk a sütőporral elvegyített lisztet, csomómentesre dolgozzuk.
Hozzáadjuk a reszelt sajtot és a karkára vágott póréhagymát meg cérnakolbászt
vagy virslit. Sütőpapírral bélelt tepsibe (26x21 cm-es) simítjuk a tésztát.
Előmelegített 180 fokos sütőben 30-40 perc alatt aranybarnára sütjük. Langyosan
tálaljuk.
KT. 2017/9.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése