Hozzávalók:1 nagyobb zellergumó, 1 gerezd fokhagyma, 3 dl majonéz, só, bors, szerecsendió.
A zellert puhára főzzük, hagyjuk kihűlni, villával összetörjük, adunk hozzá egy gerezd tört fokhagymát, majonézt. Sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük, és pár csepp citromlevet csepegtetünk hozzá.
3 megjegyzés:
Hú, iylet régebb szoktunk csinálni, de már ezer éve nem ettem. Jó, hoyg eszembe juttattad, nagyon finom!:)
Nem is nézem a recepteket, tudd meg!
Csak azért dugtam ide a képemet, hogy... na mindegy! :-))
Boldog, Békés Karácsonyt kívánok Neked és minden Kedves hozzád-tartozódnak is!
Most döntsük el, hol fogunk dumálni, jó?
Na, szóval nem úgy van az, hogy nem tetszenek a receptek, hanem úgy, hogy igen nagyon tetszenek, és én csak a kísértésnek igyekszek ellent állni!
(Nem sok sikerrel, azt megsúgom titokban!) :-D
Megjegyzés küldése