2010. június 15., kedd

Ananászos sült csirkemell


Hozzávalók:
2 db filézett csirkemell, 1 doboz ananász konzerv, 25-30 dkg trappista sajt, 2 kanál olívaolaj, só vagy csirkefűszer.
Elkészítése:
 A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, grillen mindkét oldalát megpirítjuk, majd egymás mellé tepsibe rakjuk. A tetejére halmozzuk a szeletelt ananászt és a sajtot, majd 10-15 perc alatt közép meleg sütőben megsütjük. Akkor a legfinomabb, ha egy kicsit a sajt megpirul.

8 megjegyzés:

Gál Edith írta...

Ez nagyon nagyon guszta!!
Szivesen ennék belőle :)
Esetleg, lehet csak egy kis szeletet is? :))

Jutka írta...

Sajnos nincs..de a grillpartin lesz alkalmad megkóstolni :)

Bianka írta...

Nagyon guszta és tök jó az új blogruhád

Jutka írta...

Bianka, köszi szépen :)

családi tűzhely írta...

Ez eszméletlen jól nézki! Gratulálok a megszépült bolghoz! Nekem így jobban tetszik:)

Andi írta...

Én is de megenném. Imádom!!

Liza írta...

Milyen egyszerű elkészíteni és mégis nagyon finom lehet, nagyon guszta!!!

Névtelen írta...

Nagyon finom én már sokszor készítettem ilyet , barackkal is finom.