2010. augusztus 2., hétfő

Málnaturmix


Hozzávalók:
50 dkg málna, 15 dkg porcukor, 1,5 liter tej.
Elkészítése:
A megmosott málnát turmixgépben pépesítjük. Hozzáadjuk a porcukrot és a tejet, majd simára keverjük.

7 megjegyzés:

Nyárády Károly írta...

Kedves, Judit! Nagyot alkottál!
Ez a fotó egy igazi képregény. Tobzódik a szimbolizmus benne. "Megdolgozott" málna, betetőzve tejszínhabbal. Vérvörös rózsa aláfestésnek. Mindez a cikázó pillangó, az éppen kibomló virág, és csirke, hófehér, házi abroszon kézzel hímezve(!) ideális teríték a felajánlott élvezetekhez.
Ez mesteri alkotás!
Ki vagyok akadva!

Jutka írta...

Kedves Karesz örülök, hogy tetszik..úgy néz ki fejlődök? :)

Nyárády Károly írta...

Az elrejtett dolgok ábrázolásával mindenképpen igen! :-)
Nagyon őszinte ábrázolás, meg kell adni!
Nagyon szexire sikeredett, és számomra már az sem lenne titok, hogy valami nagyon bejött Neked, igaz?
Ennek pedig csak örvendeni tudok. Bizony!

Jutka írta...

Sajnos nem, így csak véletlenül sikeredett jónak?

Nyárády Károly írta...

Na neeee! Véletlenek nincsenek! A kreativitás lélekből inspirálódik, és mint olyan, a lélek igazi tükre! Talán csak a tudatalattid dolgozott, megnyilvánult, és most ez van! Zavarban vagy, ha felsejlik az igazi egod?
Megnyugtatlak, ebben semmi rossz nincs! Ami szép, az szép!

Bianka írta...

Nekem is tetszik a kép, olyan mintha két rózsa lenne :) Nagyon guszta

trinity írta...

Hát igen, a turmixok verhetetlenek! A málna különösen...Kérhetek mellé egy szeletet a Malakov tortából? Úgy lesz teljes az élvezet:)))