Igazi finom csemege, akár hidegen-akár melegen fogyasztó! Kezdőknek is ajánlom mert nem igényel különösebben nagy tudást, viszont isteni íze van és mindenféle salátával, körettel tálalható!
Hozzávalók:
1 kg kicsontozott bőr nélküli csirkecomb, 30 dkg darált csirkemell, 5 darab brokkoli rózsa vagy főtt sárgarépa, só, bors, pirospaprika, 2 cikk fokhagyma, petrezselyemzöld, zsemlemorzsa.
Elkészítése:
A darált csirkemellet összegyúrjuk sóval borssal, zúzott fokhagymával, a petrezselyemzölddel és egy kevés zsemlemorzsával.
Alufóliát kissé megolajozunk, a kicsontozott csirkecombokat megfűszerezzük és az alufóliára fektetjük(2 darab csirkecombot tegyünk egymás mellé), ráhalmozunk egy púpozott evőkanál darált húst és egy brokkolirózsát. A fólia segítségével felcsavarjuk és becsomagoljuk. Tepsibe rakjuk és forró sütőben zsír nélkül kb. 20-30 percig sütjük, majd a fóliát levesszük, meglocsoljuk zsírral vagy olajjal és szép pirosra sütjük.
6 megjegyzés:
Jutka,ez brutál,húst hússal:))Nagyon fincsi lehet.
Nagyon guszta igen finom lehet! Egyszer kipróbálom !
Nagyon finom lehet!! Szeretem az göngyölt húsokat, ezt a receptet is megjegyzem!!
Jaj, nagyon tetszik! Kipróbálandó:)
Nagyon tetszik ez a recept! Csirkehús jöhet minden mennyiségben...Guszta!!
Kedvelem a hústekercseket, nekem is tetszik a Te változatod!!!
Megjegyzés küldése