Nagyon szeretjük a húsvéti sonkát, de azt is meg lehet unni :) A következőképpen hasznosítottam, nagyon finom és gyors reggeli vagy vacsora, majd gyakrabban fogom készíteni.
Hozzávalók:
1 bagett, vaj vagy sajtkrém, mozarella vagy trappista sajt, főtt sonka(maradék is jó), 2-3 gerezd fokhagyma, bazsalikom.
Elkészítése:
A bagettet hosszába elvágjuk, megkenjük a vaj vagy sajtkrémmel, rárakjuk a szeletekre vágott sonkát, megszórjuk az apróra vágott fokhagymával és bazsalikommal, majd befedjük a sajttal. Előmelegített sütőbe toljuk és a sajtot ráolvasztjuk. Aki szereti tehet rá a sajtra néhány szelet paradicsomot is.
4 megjegyzés:
Nagyon jól néz ki, és tátom már van friss bazsalikomod is!
Még van Húsvéti sonkád? Nagyon finom lehet a ráolvadt sajttal...
Hát ez nagyon jól néz ki. :)
Nagyon finom, szeretjük a sonkás szendvicset:):)
Megjegyzés küldése