Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg csirkemell, 20 dkg gomba,
1 kaliforniai piros paprika, 1 hagyma, 25 dkg makaróni, 4 dl tejszín, só, bors,
friss petrezselyemzöld, zsiradék.
Elkészítése:
A csirkemellet és a paprikát csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, zsiradékon átsütjük, majd kiszedjük az edényből. A hagymát apróra, a gombát szeletekre vágjuk, a maradék zsiradékon átsütjük, majd hozzáadjuk az elősütött húsragut is. Felöntjük a tejszínnel és puhára főzzük. A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, majd a kész raguval összekavarjuk. Apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk.
Tipp: Ha nagyon felissza a tejszínt a tészta, kevés tejjel pótoljuk és összefőzzük. Tálaláskor kockára vágott fetasajttal vagy reszelt sajttal is megszórhatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése