2010. január 8., péntek

Blogger díj másodszor


A díjat kétszeresen kaptam meg, mivel Alíz és Konyhatündér is megajándékozott a Kreatív Blogger díjjal. Ezúton is köszönöm szépen mindkettőjüknek és remélem, hogy sikerül majd ezután is megfelelnem a kitüntetésnek.


A szabályok szerint:

- kiteszem a logót a blogomra

- belinkelem azt a személyt, akitől kaptam

- megnevezek 5 blogot- belinkelem a blogokat

- üzenetet hagyok a kiválasztott személyeknek

Mivel nagyon sokan már díjazva lettek, akiket én is megajándékoznék így a Kreatív Blogger díjat szeretném átadni a következő személyeknek/blogtulajdonosoknak:

Hendimédinek
, aki a barátnőm is :)
Jade
Kiskanál
Főzőcske
Tortaimádó

13 megjegyzés:

mariam írta...

Köszönöm szépen Jutka!:-) Nagyon kedves Tőled, megtisztelsz vele!
Üdvözlettel: Marica

Orsi írta...

Szia! Nagyon szépen köszönöm!

Nyárády Károly írta...

Gratulálok Judit, csak így tovább!
Az oldaladon újra nincs valami rendben, mert napok óta igyekszek bejegyzést küldeni, de csak úgy sikerült, hogy meghackeltem egy kissé a dolgokat. A bejegyzésre mutató link helye nem látható, és minden piros és szürke, a képek kivételével.
Az általam használt browser a legújabb Firefox, de az Opera is hasonlóan látja. Az oldalad HTML kódjában hiba van, esetleg próbálj egy másik blog template-t alkalmazni. igazán kár , hogy csak részben látható az, amiért ténylegesen töröd magad.
Üdv és kitartás!
Kétszeres győztes? Ez nem semmi!
Hajrá!

Móni írta...

Először is gratulálok a kétszeres díjhoz! És köszönöm, nagyon megtisztelő, hogy nekem is továbbküldted, bár nem tudom, mennyire kreatív a blogom... na, legalább a nemezeim egy kicsit azok :D.
Puszi,
Móni

Nyárády Károly írta...

Küldj lécci, egy email címet, és feltolom a pillanat-képet arról, hogy lásd, milyen a felületed. Egyelőre semmit sem változott, és két másik gépen is ugyanúgy látszik, tehát a gond a te készülékedben van! :-)

Nyárády Károly írta...

De jó boszorkányos (kalapjával) ez a Móni! :-D

Jutka írta...

jutka0530kukacyahoo.com :)

Móni írta...

Jutka! Nálam teljesen jól látszott a blogod, a hétvégén is. Azt viszont észrevettem, hogy amíg nincs teljesen betöltődve az oldal, addig tényleg piros alap jelent meg, de aztán rendesen látszott.
Karesz: hát mert én tényleg boszorkány vagyok :D

Jade írta...

Koszonom Jutka, hogy eszedbe jutottam! Kedves ez a dij, igyekszem hamarosan megjeleniteni nalam, bar meg mindig szerkesztes alatt all a blogom. De ami kesik nem mulik. Mindenkeppen nagyon szepen koszonom!

Jade írta...

Koszonom Jutka, hogy eszedbe jutottam! Kedves ez a dij, igyekszem hamarosan megjeleniteni nalam, bar meg mindig szerkesztes alatt all a blogom. De ami kesik nem mulik. Mindenkeppen nagyon szepen koszonom!

Kati írta...

Én is köszönöm szépen! :-)

Gyöngyi írta...

Gratulálok az elismeréshez, és további sok sikert, jó sütést-főzést kívánok mindannyiunk örömére!

Gyöngyi írta...

Gratulálok az elismeréshez! További sok sikert, jó sütést - főzést kívánok mindannyiunk örömére:)