2010. január 3., vasárnap
Csőben sült bolognai penne
Hozzávalók:
50 dkg penne tészta, 2 evőkanál olívaolaj, 1 hagyma, 50 dkg darált hús, 1 tasak KNORR Bolognai spagetti Rafinéria, 1 pohár tejföl, 4 tojás, 10 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük. Közben az olajon megfonnyasztott hagymához adjuk a húst, megpirítjuk.
Ezután 2,5 dl hideg vizet adunk hozzá, elkeverjük benne a KNORR Bolognai spagetti Rafinériát, kevergetve felforraljuk. Kb. 5 perc alatt, kis lángon készre főzzük, hozzákeverjük a lecsepegtetett főtt tésztát. Kivajazott jénaiba simítjuk, és felöntjük a tejfölös-tojásos-sajtos keverékkel, forró sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
A tészta ételek nálam mindig bejönnek.
Boldog Újévet Kívánok neked.
Megjegyzés küldése