Hozzávalók:
1 kg csirkemell vagy csirkecomb vagy csirkemell(csont nélküli ), 0,5 liter főzőtejszín, reszelt trappista vagy gouda sajt, só, bors, csirke fűszerkeverék, kevés liszt, olaj a sütéshez.
Elkészítése:
A csirkehúst vékony szeletekre vágtam, fűszereztem csirkefűszer, só, bors, majd lisztbe forgattam és mindkét oldalát hirtelen átsütöttem.
Egy tűzálló tálat kivajaztam, a húsokat belefektettem, majd sajttal megszórtam.
Ezt lehet rétegezni amíg a húsból tart.
A tetejére ráöntöm a tejszínt és be a sütőbe.
Szerintem párolt rizzsel az igazi :)
3 megjegyzés:
Mennyei. Nagyon guszta
Tejszín sajt....kiváló páros...
Így még nem csináltam, de viszem is és kipróbálom!Köszi
Szia!
Köszi, hogy az olvasóm lettél, nagyon tetszenek az ételeid.:)
Megjegyzés küldése