Hozzávalók 4 személyre:
40 dkg csirkemell, 50 dkg zöldbab, 1 fej hagyma, 1 hámozott
paradicsom, 1 csokor petrezselyemzöld, só, bors, házi ételízesítő, olaj,
tejföl.
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon üvegesre
pároljuk. A húst csíkokra vágjuk, a hagymához adjuk, sóval, borssal és ételízesítővel fűszerezzük. A paradicsomot kockára vágjuk, majd belekavarjuk a húsraguba. A
zöldbabot enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és a húshoz adjuk. Megszórjuk
apróra vágott petrezselyemzölddel, és készre főzzük. Tálaláskor tejfölt
kínálunk mellé.
2 megjegyzés:
A FB.-on már sikerült rákattannom. Nagyon guszta étel. Imádom a zöldbabot...
Ezt nagyon szeretném, ki is próbálom!
Megjegyzés küldése