Hozzávalók (4 személyre):
40 dkg széles metélt, 25 dkg csirkemell, 1 csokor
spenót, 5 dkg vaj, 2 cikk fokhagyma, 2 dl főzőtejszín, 5 dkg reszelt sajt,
bazsalikom, só, bors.
Elkészítése:
A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. Eközben a
spenótot megtisztítjuk, apróra vágjuk, a csirkemellet kisebb kockákra.
Megolvasztjuk a vajat, beletesszük a csirkemellet, a zúzott fokhagymát és a
spenótot. Sóval, borssal, apróra vágott bazsalikommal fűszerezzük. Felöntjük a
tejszínnel, puhára főzzük. A ragut összevegyítjük a kifőtt tésztával, majd
reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
FI. 2017 április.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése