Hozzávalók (4 személyre):
50 dkg sertéshús, 25 dkg vékonyra vágott savanyú
káposzta, 1 hagyma, 2 petrezselyemgyökér, 10 dkg zeller, 2 cikk fokhagyma, fél
piros húsú paprika, házi ételízesítő, gulyáskrém, bors, pirospaprika, olaj vagy
zsiradék.
Elkészítése:
- A hagymát
apróra, a húst pedig kockára vágjuk.
- Kevés
felforrósított zsiradékon megpároljuk a hagymát majd a húst hozzáadva
fehéredésig pirítjuk.
- A zöldségeket
megpucoljuk, apróra vágjuk, majd a hússal kissé összesütjük, megszórjuk
pirospaprikával.
- Házi
ételízesítővel, gulyáskrémmel és borssal fűszerezzük.
- Hozzáadjuk a
paradicsompürét, majd feltöltjük vízzel.
- Amikor
felforrt beletesszük a vágott savanyú káposztát és készre főzzük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése