Hozzávalók:
4 nagy szelet pulykamell, 10 dkg mozzarella, 10 dkg gomba, csirkefűszer, só, bors, 2 dl. tejszín, olaj, petrezselyemzöld, reszelt sajt
Elkészítése:A hússzeleteket kiklopfoljuk és félbevágjuk. Hat evőkanál olajjal, sóval, borssal elkeverjük a megmosott és felaprított petrezselyemzöldet. Ezzel a keverékkel megkenjük a hússzeleteket, majd a hússzeletekre ráhelyezünk egy szelet mozzarellát, pár szelet gombát. A húst óvatosan feltekerjük és egy jénai tálba rakjuk és ráöntjük a tejszínt és kevés reszelt sajtot szórunk rá. Végül lezárjuk a tálat, és 220 fokos sütőben egy órán átsütjük a húst, majd levesszük a tál tetejét és 10 perc alatt készre sütjük az ételt.
1 megjegyzés:
Finom biztos, remek recept!
Megjegyzés küldése