2016. szeptember 18., vasárnap

Telemeás-koktélparadicsomos csónakok


Hozzávalók (4 személyre):
40 dkg leveles tészta, 20 dkg telemea vagy kecskesajt, 5 dkg reszelt sajt, koktélparadicsom, olajbogyó, bors, 1 tojás a kenéshez.
Elkészítése:

A leveles tésztát ha szükséges kinyújtjuk, egyenlő téglalapokra szeleteljük (kb. 7x11 cm). A téglalapokat megkenjük a felvert tojással, közepére a telemeát szétmorzsáljuk, és megszórjuk a feldarabolt koktélparadicsommal és az olajbogyóval. A tészta két szélét ráhajtjuk a közepére, és a két végén kicsit lenyomkodjuk. Megkenjük a tészta tetejét felvert tojással, és előmelegített 180 fokos sütőbe tesszük. Kb. 15 perc alatt megsütjük.

Nincsenek megjegyzések: