2015. március 3., kedd

Melegszendvics camembert-tel, áfonyával


Hozzávalók:
személyenként 1 zsemle, vaj, 25-30 dkg camembert sajt, áfonyalekvár.
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A zsemléket kétfelé vágjuk, vékonyan megkenjük vajjal, rárakjuk a szeletelt sajtot. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad. A sütőből kivéve áfonyalekvárt kanalazunk a szendvicsre, azonnal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Pástétom lestyánnal és aszalt szilvával

Hozzávalók: 20 dkg sertés májkrém, 5 dkg vaj, pár szál friss lestyánlevél, 2-3 szem aszalt szilva (elhagyható), só, bors, friss baget...