2015. március 3., kedd

Melegszendvics camembert-tel, áfonyával


Hozzávalók:
személyenként 1 zsemle, vaj, 25-30 dkg camembert sajt, áfonyalekvár.
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A zsemléket kétfelé vágjuk, vékonyan megkenjük vajjal, rárakjuk a szeletelt sajtot. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad. A sütőből kivéve áfonyalekvárt kanalazunk a szendvicsre, azonnal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Zöldséges csirkefasírt káposztás nokedlivel

Hozzávalók a fasírthoz:  60 dkg csirkehús, 2 tojás, 1 zsömle, 1 hagyma, 2-3 cikk fokhagyma, 1 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, só, bor...