Hozzávalók:
- 25 dkg spagetti
- 5 dkg ecetes uborka
- 5 dkg csemege uborka
Az öntethez:
- 4 dl tejföl
- 2 dl majonéz
- 2 tk mustár
- csipet só
- csipet frissen õrölt bors
- kapor, salátafűszer (elhagyható)
Elkészítése:
A spagettit hosszában 5 db-ra törjük, és a hagyományos módon, sós, olajos vízben megfõzzük, majd lecsepegtetjük és hagyjuk kihûlni.
A kétféle uborkát csíkokra vágjuk, hozzáadjuk a spagettit.
Az öntet hozzávalóit jól összekeverjük, és ráöntjük a salátára.
Sült húsok mellé kiváló, de önmagában is nagyon finom.
Sült húsok mellé kiváló, de önmagában is nagyon finom.
4 megjegyzés:
Ez igazan jól hangzik, ki fogom próbálni!
Nahát, de jó ötlet!
Hű ez nagyon finom lehet, mentem
Eszembe nem jutott volna így összekombinálni. Csakis finom lehet!:)
Megjegyzés küldése