Hozzávalók:
- 2 nagyobb szelet csirkemell
- 15-20 dkg brokkoli
- olívaolaj
- Provence-i fűszerkeverék
- 2 evőkanál vaj
- reszelt sajt
- szerecsendió
- só
- bors
A csirkemelleket befűszerezzük, közben egy serpenyőben olajat hevítünk, amiben hirtelen kisütjük a húsokat. A brokkolit rózsákra szedjük és sós vízben megfőzzük.
A brokkolikat lecsöpögtetjük, ráhelyezzük a húsokra úgy, hogy teljesen betakarjuk vele őket, megszórjuk reszelt sajttal és tűzálló edényben pirosra sütjük. Végül rizzsel, vagy burgonyapürével tálaljuk.
A brokkolikat lecsöpögtetjük, ráhelyezzük a húsokra úgy, hogy teljesen betakarjuk vele őket, megszórjuk reszelt sajttal és tűzálló edényben pirosra sütjük. Végül rizzsel, vagy burgonyapürével tálaljuk.
7 megjegyzés:
Nagyon guszta :)
Biztos finom!
Szeretem az ilyen töltött húsféléket.
Nagyon guszta!!!!!
Ez nagyon jól néz ki, és még a fogyis kosztomba is belefér!! köszi!
Tegnap ez volt az ebéd, nagyon finom volt:)
Örülök ennek a receptnek, mert szeretem a brokkolit, étvágygerjesztőnek látszik ez a kreáció!
Megjegyzés küldése