Hozzávalók:
bélszín, bacon, só, bors, olaj, vörösbor, fokhagyma.
A húst kb. 1,5 ujjnyi vastagságúra szeleteljük. A páchoz az olajat, a vörösbort, a fűszereket és a megpucolt, egy kicsit megtört gerezd fokhagymákat összekeverjük és ráöntjük a húsra, úgy hogy teljesen ellepje. Időnként átmozgatjuk őket, hogy a pác mindenhol át tudja járni a húsokat. Mi ezt fél napig pácoltuk, de ha van ideje az embernek érdemes egy napig a pácban hagyni. A beízesített húsokat baconbe tekerjük, és fogpiszkálóval összetűzzük.
8 megjegyzés:
Ez nem csak jól néz ki, de meg is fogom csinálni! Épp van egy fél bélszínem a fagyasztóbanez és van bacon is, Antóval kettőnknek ez épp elég lesz. :)
Bélszínt anyósom annyira elcsépelte egy időben, hogy én teljesen leszálltam róla. de így bacongyűrűbe igenis számomra is vonzó.
Nem mindennapi étel, nagyon guszta!
Talán egyszer kipróbálom.
Hú de jól néz ki, és biztosan nagyon finom is!!
Hú ez jól néz ki, nagyon guszta,és finom is biztos. Mi is szeretjük a bélszínt, majd ezt is kipróbálom.
Juj nagyon finom és vendégvárásra is csodás
Guszta, én is készítettem hasonlót és nagyon szerettük.
Jutka nézzél be hozzám meghívlak egy játékra!
Megjegyzés küldése