A tészta hozzávalót összegyúrjuk és 4 lapot sütünk.
Krém: 5 dl tej, 5 kanál liszt, ebből pépet főzünk és még forrón hozzákavarunk egy citrom levét, hagyjuk kihűlni.
25 dkg cukrot 25 dkg vajjal habosra kavarunk és a kihűlt péphez lassan hozzákavarjuk.
Egy tálcára rakjuk a tészta első lapját, megkenjük a krémmel és befedjük a következő lappal, erre baracklekvárt kenünk, majd a következő lap és a maradék krém.
Tetejét porcukorral megszórjuk.
Krém: 5 dl tej, 5 kanál liszt, ebből pépet főzünk és még forrón hozzákavarunk egy citrom levét, hagyjuk kihűlni.
25 dkg cukrot 25 dkg vajjal habosra kavarunk és a kihűlt péphez lassan hozzákavarjuk.
Egy tálcára rakjuk a tészta első lapját, megkenjük a krémmel és befedjük a következő lappal, erre baracklekvárt kenünk, majd a következő lap és a maradék krém.
Tetejét porcukorral megszórjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése