Hozzávalók 4 személyre:
8 szelet sertésszelet vagy csirkemell, 8 szelet sajt, 20-25
dkg gomba, só, bors, liszt, a sütéshez zsír
Elkészítése:
A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sóval, borssal
fűszerezzük, 30 percig hűtőszekrénybe tesszük, majd lisztbe mártjuk, és forró
zsiradékon mindkét oldalukat kissé megsütjük. A gombát megmossuk, megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, a pecsenyezsírban megsütjük. Ráhalmozzuk a hússzeletekre,
befedjük a sajtszeletekkel, majd előmelegített sütőbe tesszük, és 10-15 perc
alatt készre sütjük (amíg a sajt ráolvad a tetejére). Petrezselymes krumplival
és friss salátával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése